Tekst als basis van jouw onderneming

Ik schrijf voor jouw bedrijf

Als ondernemer heb je een passie, maar soms is het lastig om dat onder woorden te brengen. Hoe vertel je nou wie je bent, wat je doet en vooral waarom je dat doet?

Klanten zitten op jou te wachten. Dat is misschien lastig om te geloven, maar ze willen het liefst alles van je weten. Op basis van die informatie beslissen ze of ze jouw klant worden én blijven. En dat legt natuurlijk ook wel druk op het schrijven van een blog, een websitetekst, nieuwsbrieven en persberichten.

Ik help je graag hiermee. Teksten zijn de basis van jouw bedrijf. Van de website tot aan de advertentietekst, het moet goed zijn én klanten aanspreken. Met deze teksten moet jij namelijk kunnen groeien in jouw bedrijf en moet de omzet stijgen. Dat is het doel.

Zelf ben ik ook ondernemer en heb ik ook bepaalde zaken, die ik liever door een ander laat doen. Mijn administratie bijvoorbeeld. Ik weet hoe het voelt om ergens tegenop te zien en hoe groot de opluchting is als je uiteindelijk beslist om het uit te besteden. Zo heb ik weer tijd voor mijn klanten. En daar gaat het om, toch?

Daarom zou ik je uit willen nodigen om een keer met mij rond de tafel te gaan zitten. Wat vind je moeilijk? Waar zie je tegenop? En wat wil jij nu echt van jezelf laten zien? Ik zet me met alle plezier in voor jouw bedrijf, zodat we allebei kunnen groeien.

Ik bied verschillende producten aan:

  • Websiteteksten
  • Blogs
  • Nieuwsbriefmarketing
  • Persberichten

Klanten die op jouw website komen, willen in één keer weten wat je doet en waarom je dat doet. Vind je het moeilijk om dat op papier te zetten, dan doe ik dat graag voor je.

 

Maak vrijblijvend een afspraak en je ontvangt meteen een gratis facebook- en websitescan!