Gratis: Social Summerschool Challenge

De zomerperiode komt eraan. Jouw klanten gaan op vakantie en wie weet jijzelf ook. En toch wil je zichtbaar blijven. Plaats je een paar weken amper een bericht op bijvoorbeeld Facebook, dan zakt je bereik enorm terug. En dat wil je dus ook weer niet. Maar om op het strand met jouw bedrijf bezig te zijn….je hebt net zo’n zin om in dat ene boek te gaan lezen.
Dus wat dan?
Wil jij op een relaxte, zinnige manier zichtbaar blijven op Social Media?
Wil je ervoor zorgen dat je na de vakantieperiode meteen verder kunt, waar je gebleven was?
En wil je van jouw volgers fans maken?

Nou, wie wil dat nou niet? Toch? 

Doe mee aan deze gratis Social Summerschool Challenge. Op 3 momenten in slechts één week ga ik je megaveel tips geven, zodat je zorgeloos op vakantie kunt, je views blijven groeien én je direct na de zomer kunt gaan knallen met jouw eigen bedrijf! Wil jij ook met een gerust hart op vakantie? Wetende dat jouw Social Media precies doet wat het moet doen? Schrijf je dan in! 

Wat gaan we doen? 

Op maandag 24 juni om 20.00 uur ga ik live op Youtube. Als je je inschrijft voor de challenge, krijg je de gegevens om mee in te loggen. Tijdens deze eerste 40 minuten leer ik je waarom het zo belangrijk is om zichtbaar te blijven, hoe je een contentkalender voor in de zomer bouwt en hoe vaak je iets gaat plaatsen. Ook help ik je aan tips om heel gemakkelijk een voorraadje aan te leggen van berichten, die je op ieder moment in kunt zetten! Na deze avond ontvang je een viertal vragen in jouw mailbox, waarmee we de volgende les verder gaan. 

Op woensdag 26 juni 20.00 uur ga ik ook weer live. We gaan dan stap voor stap de vier vragen uitdiepen, die je de vorige les gekregen hebt. Denk aan: wat wil je bereiken in de zomerperiode en hoe ga je dat doen? Daarnaast bekijken we verschillende tools die je kunt gebruiken om in de vakantieperiode op te vallen. Na een uur ga je nu ook zelfstandig aan de gang met een viertal opdrachten. 

De laatste les is alweer op zondag 30 juni. Via een live-sessie bespreken we de opdrachten en komen we aan het slot van deze Social Summerschool Challenge Vierdaagse. In deze les bereid je je voor op de vakantieperiode en vullen we de contentkalender met verschillende soorten berichten. Zo blijf jij in ieder geval zichtbaar als de rest op het strand ligt! 

Natuurlijk krijg je na deze laatste les nog een aantal tips mee, waar je – als je dat tenminste wilt – op vakantie nog over kunt buigen. Zo kun je ook na de zomer gestructureerd aan de slag! Vul hieronder je e-mailadres, voor- en achternaam in en je krijgt jouw inloggegevens voor deze challenge in jouw mailbox!

Gratis: 23 Schrijftips voor jouw website & Social Media!

Heb jij het gratis e-book met 23 Schrijftips voor jouw website en social media al gedownload?

Het staat vol met inspiratietips en ideeën om van jouw website een klantvriendelijke en toegankelijke website te maken. Daarnaast staan er maar liefst negen tips in voor goede berichten op Facebook en krijg je een korte introductie op Instagram. Tot slot krijg je nog tips voor jouw website, maar staan er ook algemene tips in over schrijven voor en over jouw bedrijf.

 

Je ontvangt het e-book als je hieronder jouw naam en e-mailadres invult.

* verplicht

“Mijn complimenten voor je mooie, duidelijke en leuk geschreven e-book!

En wat een boel tips? En goed gerubriceerd! Echt heel erg goed!

Manon